MOTUL wordt aanbevolen voor en door SUBARU
Oliecenter biedt u de geschikte olie voor iedere toepassing
Official importer of MOTUL and Eurolube Lubrication Equipment
Official partner van BRABUS
Uw partner voor alle competitie smeermiddelen
Wie MOTUL koopt, krijgt de service erbij !!!

 1. FINA CHAINAC MP verzekert de smering van kettingen, geleiders en gekartelde wielen van alle types kettingzagen.
 2. Is geschikt voor versnellingsbakken, koppelingen, omvormers,hydraulische systemen wanneer de constructeur een motorolie SAE 10W aanbeveelt.
 3. Is geschikt voor benzine- en dieselmotoren van de oude generatie. Is eveneens geschikt voor versnellingsbakken, koppelingen, omvormers, hydraulische systemen wanneer de constructeur een motorolie aanbeveelt met graad 30.
 4. Is geschikt voor alle benzinemotoren van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen (modellen voor 1996) en dieselmotoren met of zonder turbo van materieel van openbare werken, locmotieven. Is ook geschikt voor stationaire motoren ( energieproductie. noodgroepen ). Is eveneens geschikt voor versnellingsbakken, koppelingen, omvormers, hydraulische systemen wanneer de constructeur een motorolie aanbeveelt met een aangepaste graad voor deze onderdelen.
 5. FINAMATIC HP is een vloeistof voor automatische transmissies goedgekeurd door General Motors DEXRON-III onder het nummer G-34564. FINAMATIC HP is geschikt voor de smering van talloze automatische versnellingsbakken van Amerikaanse, Europese en Japanse voertuigen.
 6. FINAMATIC II D is een vloeistof voor automatische transmissies, die beantwoord aan de specificatie General Motors DEXRON-IID. FINAMATIC II D is geschikt voor de smering van automatische versnellingsbakken van voertuigen gemaakt in de Vereningde Staten, Europa en Japan wanneer een niveau DEXRON-IID vereist is.
 7. Smeermiddel ontwikkeld voor alle benzine- en dieselmotoren met Indirecte Injectie. Kan gebruikt worden in wagens die rijden op NGV en/of LPG. Gebruikt in personenwagens en/of lichte bedrijfsvoertuigen. Mengbaar met elk ander smeermiddel.
 8. Smeermiddel ontwikkeld voor alle benzine- en dieselmotoren. Kan gebruikt worden in wagens die rijden op NGV en/of LPG. Alle bedrijfsomstandigheden ( stad, baan, autoweg ). Gebruikt in personenwagens en/of lichte bedrijfsvoertuigen. mengbaar met de andere smeermiddelen.
 9. Aanbevolen voor personenwagens of lichte bedrijfsvoertuigen met benzinemotor ( multikleppen, turbo's, met of zonder katalysator ) en dieselmotor, met of zonder turbo. Vooral aanbevolen om te beantwoorden aan de eisen van de dieselmotoren met directe injectie. Kan gebruikt worden op alle terreinen ( stad, baan, autoweg ) en vooral onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Is geschikt voor elke rijstijl.
 10. Is vooral geschikt voor alle nieuwe motoren ( bouwjaar 2000 en later ), multikleppen, met turbo, directe injectie, met of zonder katalysator. Zeer goed geschikt voor de nieuwe Mercedes-Benz en BMW wagens uitgerust met een nabehandelingssysteem, evenals deze die de norm ACEA C3 eisen. Is geschikt voor alle terreinen (stad, baan, autoweg). Is goed voor elke rijstijl in alle seizoenen.
 11. Is uiterst geschikt voor alle recente motoren (BJ 2000 en later), met multikleppen, turbo, directe injectie, met of zonder katalysator. Smeermiddel dat speciaal ontwikkeld werd voor de recente voertuigen uitgerust met een nabehandelingsysteem en die de norm ACEA C2 eisen. Geschikt voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden ( stad, baan, autosnelweg ).Ook geschikt voor alle rijstijlen, in het bijzonder sportieve rijstijl en hoog regime in alle seizoenen.
 12. Is geschikt voor alle benzine- en dieselmotoren, vooral van de allernieuwste. Is geschikt voor alle terreinen ( stad, baan, autoweg ). Is goed voor elke rijstijl in alle seizoenen.
 13. Alle hydraulische systemen die werken onder hoge druk en bij hoge temperaturen. Smeermiddel speciaal aangepast aan materieel dat buiten gebruikt wordt, gemakkelijke start bij zeer lage temperatuur (-30°C) en regelmatig gebruik in alle seizoenen:materieel van openbare werken en steengroeven, enz...
 14. HYDROFLO CT is een smeerolie op minerale basis speciaal ontwikkeld voor de hydraulische systemen van materiaal onder zware bedrijfsomstandigheden. Vooral aanbevolen wanneer de werkdruk hoog is ( meer dan 200 bar ) en in vochtige omstandigheden ( binnenscheepvaart, visserij, boorplatformen, ...). Teneinde te kunnen standardiseren, kan HYDROFLO CT alle machines smeren waarvoor de constructeurs minder strenge eisen stellen.
 15. Vooral aanbevolen voor de smering van de moderne dieselmotoren van vrachtwagens, bussen, materiaal van openbare werken en landbouwmaterieel met of zonder turbo,intercoolers of gesofistikeerde injectiesystemen (HEUI, pompinjectoren,... ). Beantwoord aan de strengste eisen: openbaar vervoer, stop and go, werven, landbouwwerken,... Beantwoord aan de antipollutienormen opgelegd voor EURO 3 motoren.
 16. Ontwikkeld om te beantwoorden aan de zeer strenge eisen van de nieuwe dieselmotoren met lage uitstoot.Is ook geschikt voor alle andere dieselmotoren van bedrijfsvoertuigen met of zonder turbo. Geschikt voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden: transport, openbare werken,... Respecteert de antipollutienormen opgelegd aan EURO 2 en EURO 3 motoren.
 17. Vooral aanbevolen voor de smering van de moderne dieselmotoren ontwikkeld door de Europese constructeurs. Moderne olie op synthetische basis voor alle types industriële dieselmotoren met of zonder turbo. Beantwoord aan de strengste eisen.
 18. Dit technologisch vergevorderd semi-synthetisch smeermiddel garandeert een uitstekende smering van alle benzine- en dieselmotoren van tractoren, autocars, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen. Geschikt voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden: koerierdienst, stop and go, werven, oogst,... Conform met de EURO 2 en EURO 3 technologie en bruikbaar met alle types brandstof, vooral de ecologische brandstoffen met een laag zwavelgehalte. Alle constructeurs van bedrijfsvoertuigen laten verlengde ...
 19. Olie voor dieselmotoren van camions wanneer een rationalisatie nodig is. Vooral geschikt voor alle moderne motoren : met of zonder turbo,multikleppen. Is ook geschikt voor alle benzinemotoren (met of zonder lood ) in de meest verscheidene bedrijfsomstandigheden.
 20. Olie voor dieselmotoren van camions wanneer een rationalisatie nodig is. Vooral geschikt voor alle moderne motoren : met of zonder turbo,multikleppen. Is ook geschikt voor alle benzinemotoren (met of zonder lood ) in de meest verscheidene bedrijfsomstandigheden.
 21. MARSON EPL2A -FINAGRI TP is een multi-purpose vet speciaal geformuleerd voor de smering van rol- en glijlagers, standaard dichtingen en algemene machinesmering onderhevig aan trillingen en schokken. Toepassingen mogelijk in het transport, de landbouw, openbare werken, voertuigen voor alle terreinen, in aan- of afwezigheid van water en stof. MARSON EPL2A -FINAGRI TP is eveneens geschikt voor elke industriële toepassing waar een EP-vet met NLGI 2 graad vereist wordt. Gelieve het vet bij het ...
 22. MARSON MS 2 - FINAGRI TP + is een multi-purpose vet speciaal ontwikkeld voor de smering van zwaar beslaste machines, onderworpen aan schokken en trillingen, in het transport, de landbouw, terreinvoertuigen al dan niet in aanwezigheid van water en stof. MARSON MS 2 - FINAGRI TP + wordt eveneens anbevolen voor smering in extreme omstandigheden onder hoge druk. De aanwezigheid van molybdeendisulfide garandeert een goede smering zelfs bij toevallige oververhitting en vermijdt blokkeren of ...
 23. FINA PONTONIC BV is een minerale olie speciaal ontwikkeld voor de smering van versnellingsbakken van recente voertuigen van constructeurs die zeer strenge thermische eisen stellen. FINA PONTONIC BV is vooral geschikt voor de smering van versnellingsbakken die een vloeibare olie vereisen bij lage temperature met een SAE 75W80 viscositeitgraad en met hoge EP-eigenschappen.
 24. FINA PONTONIC FDL is een synthetische transmissie-olie van top niveau, geformuleerd met de meest recente additieftechnologie die uitstekende EP-eigenschappen verzekert, en toch een goede synchronisatie garandeert. FINA PONTONIC FDL 75W90 is geschikt voor de smering van alle transmissies, hypoïde bruggen, manuele versnellingsbakken met of zonder synchro. De grote waaier van toepassingen maakt het gebruikt mogelijk op alle types voertuigen.
 25. FINA PONTONIC MP is een minerale EP olie voor transmissie van zware voertuigen. FINA PONTONIC MP wordt gebruikt voor de smering van hypoïdes tandwielen van achterbruggen. Deze olei verzekert eveneens de smering van andere tandwielen zoals manuele versnellingsbakken, tussenbak, stuurhuis en hypoïde achterbruggen wanneer een olie van het type API GL-5 wordt vereist.
 26. FINA PONTONIC MP is een minerale EP olie voo transmissie van zware voertuigen. FINA PONTONIC MP wordt gebruikt voor de smering van hypoïdes tandwielen van achterbruggen. Deze olie verzekert eveneens de smering van andere tandwielen zoals manuele versnellingsbakken, tussenbakken, stuurhuis en schroefvormige achterbruggen wanneer een olie van het type API GL-5 wordt vereist.
 27. FINA PONTONIC N is een minerale olie voor tandwielkasten van commerciële voertuigen.Deze olie wordt speciaal aanbevolen voor de smering van de versnellingsbakken van MERCEDES BENZ vrachtwagens. FINA PONTONIC N is vooral geschikt voor de versnellingsbakken van commerciële voertuigen en voor tandwielkasten in het algemeen, wanneer een niveau API GL-4 wordt aanbevolen.
 28. FINA PONTONIC TI 75W80 is een semi-synthetische olie voor versnellingsbakken. Dankzij de recente technologie heeft zij zeer goede EP-eigenschappen. FINA PONTONIC TI 75W80 wordt vooral gebruikt in versnellingsbakken voor commerciële voertuigen, in zware werkomstandigheden. FINA PONTONIC TI 75W80 beantwoord aan de voorwaarden van de ZF versnellingsbakken met "intader" die de olietemperatuur tijdens gebruik verhoogt.
 29. Alle dieselmotoren, met of zonder turbo, vooral deze die beantwoorden aan de vervuilingsnorm EUROPE TIER 1 of 2 (2002). Benzinemotoren van dienstvoertuigen. Mechanische transmissies uitgerust met ondergedompelde remschijven. Versnellingsbakken, differentiëlen, achterbruggen, reductoren, enz... Hydraulische hefsystemen. Aftakassen (PTO), ondergedompelde multischijven-koppelingen. Hydrostatische besturing.
 30. Dieselmotoren met of zonder turbo, benzinemotoren van dienstvoertuigen. Conventionele mechanische transmissies waarvoor een olie API GL4/ MIL.L.2105 SAE 80W90 wordt aanbevolen. Mechanische versnellingsbakken uitgerust met remmen in oliebad; Versnellingsbakken, reductoren, haakse overbrengingen,enz... Aftakassen (PTO), ondergedompelde multischijven- koppelingen. Hydrostatische besturing.
 31. Olie speciaal ontwikkeld voor scooters en alle types zwaarbelaste en warme 2 takt motoren. Bij gebruik in mengeling, het door de constructeur aanbevolen percentage respecteren.
 32. Smering van mechanische transmissies die een product eisen van het niveau GL 4 met viscositeit SAE 80W. Smering van hydraulische hefsystemen, bekrachtiger, transmissies en stuurinrichting. Smering van aftakassen. Smering van assen met natte remmen.
 33. Smering van transmissies die een product van het niveau GL-4 eisen. Smering van automatische transmissies, koppelomvormers en hydrostatische transmissies. Toepassing in hydraulische systemen en stuurbekrachtiging. Smering van krachtafnemers met natte koppeling. Koeling van natte schijfremmen.
 34. Smering van bruggen uitgerust met een sperdifferentieel van landbouwmaterieel of terreinwagens met vierwielaandrijving. Mag eveneens gebruikt worden voor klassieke hypoïde bruggen zonder sperdifferentieel.
 35. Alle 2 takt motoren met hoog rendement, elke cilinderinhoud, en gebruikt in de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Te gebruiken in mengeling en het door de constructeur aanbevolen percentage respecteren.
 36. Vooral aanbevolen voor de smering van de moderne dieselmotoren ontwikkeld door de Europese constructeurs. Moderne olie op synthetische basis voor alle types industriële dieselmotoren met of zonder turbo. Beantwoord aan de strengste eisen.
Inschrijven nieuwsbrief