MOTUL wordt aanbevolen voor en door SUBARU
Oliecenter biedt u de geschikte olie voor iedere toepassing
Official importer of MOTUL and Eurolube Lubrication Equipment
Official partner van BRABUS
Uw partner voor alle competitie smeermiddelen
Wie MOTUL koopt, krijgt de service erbij !!!

 1. Low SAPS motorolie, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de technische eisen van de wagens van de Volkswagen groep. Haar hoogtechnologisch profiel optimaliseert de werking van de antipollutiesystemen, zoals deeltjesfilter.
 2. Low SAPS motorolie, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de wagens van de groepen BMW en Mercedes-Benz.Haar hoogtechnologisch profiel optimaliseert de werking van de antipollutiesystemen, zoals deeltjesfilter.
 3. Low SAPS motorolie speciaal ontwikkeld voor Peugeot en Citroën motoren. Haar hoogtechnologisch profiel optimaliseert de werking van de antipollutiesystemen, zoals de deeltjesfilter (DPF).
 4. Synthetische olie met hoog prestatievermogen voor de smering van benzine- en dieselmotoren van personenwagens. TOTAL QUARTZ 9000 ENERGY 5W40 werd ontwikkeld voor het smeren van benzinemotoren (multikleppen, turbo, met of zonder catalysator) en alle dieselmotoren, al dan niet met turbo, van personenwagens en lichte bestelwagens zonder deeltjesfilter. TOTAL QUARTZ 9000 ENERGY 5W40 kan gebruikt worden in alle omstandigheden (stad, baan, autobaan) en vooral in de zwaarste omstandigheden. TOTAL ...
 5. Smeermiddel op synthetische basis met een hoog prestatieniveau, speciaal ontwikkeld benzine- en dieselmotoren en geoptimaliseerd om te beantwoorden aan de strengere eisen van de nieuwste technologiën. TOTAL QUARTZ 7000 ENERGY 10W40 is ontwikkeld voor het smeren van benzine- en dieselmotoren met indirecte en directe injectie. TOTAL QUARTZ 7000 ENERGY 10W40 is vooral geschikt voor de eisen van de nieuwste dieselmotoren, vooral deze met directe injectie, met of zonder Common Rail. TOTAL QUARTZ ...
 6. Synthetische technologie multigrade olie voor benzine- en dieselmotoren. 7. De Total Quartz Racing 10W60 is een synthetische motorolie voor sportief en intensief gebruik. Speciaal ontworpen voor de automobielsport, ideaal voor sportief rijden en rijden op circuit. Vooral geschikt voor de M series van BMW (M3, M5, M6, ...).
 8. Multigrade olie voor dieselmotoren. Speciaal ontwikkeld voor de smering van Euro 2 dieselmotoren met turbo. Is ook geschikt voor alle oudere dieselmotoren in zware bedrijfsomstandgheden. Geschikt voor verlengde olieverversbeurten ( tot 30 000 km naargelang de voorschriften van de constructeur ). Geschikt voor motoren van materieel van openbare werken waar een olie API CG-4 verreist is.
 9. Smeermiddel van zeer hoge kwaliteit voor dieselmotoren. Olie ontwikkeld om te beantwoorden aan de zeer strenge technische eisen van de nieuwe dieselmotoren met lage uitstoot. Is ook geschikt voor alle andere dieselmotoren van industriële voertuigen met of zonder turbo. Geschikt voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden: transport, openbare werken, steengroeven. Beantwoord aan de antipollutienormen opgelegd voor de EURO 2 - 3 en 4 motoren (behalve de EURO 4 MAN en DAF motoren).
 10. Smeermiddel op synthetische basis voor dieselmotoren. Vooral aanbevolen voor de smering van de moderne dieselmotoren ontwikkeld door de Eruopese constructeurs. Beantwoordt aan de strengste eisen (EURO 3 motoren en vroeger). Is geschikt voor alle EURO 4 motoren (behalve MAN en DAF).
 11. Smeermiddel van de nieuwe generatie gebaseerd op de LOW SAPS technologie voor dieselmotoren. Vooral geschikt voor de smering van alle nieuwe motoren (Euro 3, 4, 5) uitgerust met een deeltjesfilter (DPF). Mag gebruikt worden voor motoren uitgerust met een SCR (Selective Catalytic Reduction) indien de constructeur dit aanbeveelt.
 12. Semi-synthetisch smeermiddel die zowel Low SAPS als Fuel Economy is. Vooral geschikt voor motoren van de nieuwste generatie Euro 5 en ook voor de motoren van de vorige generatie. Is geschikt voor de zwaarste toepassingen, zowel voor transportvoertuigen (vrachtwagens, koeriersbedrijf) als voor industriële motoren van andere sectoren.
 13. Eerste smeermiddel, 100% op basis van synthetische basisoliën, van de nieuwe generatie voor dieselmotoren van vrachtwagens, gebaseerd op de technologie van zowel Low Saps als Fuel Economy. Vooral aanbevolen voor de EURO 5 motoren uitgerust met een deeltjesfilter. Eveneens te gebruiken op alle motoren (van EURO 1 tot EURO 5) uitgerust of niet met een nabehandelingssysteem (alleen EGR, EGR + DPF, SCR, SCRT).
 14. 100% synthetische olie, zowel Fuel Economy als Low Saps speciaal aanbevolen voor de smering van dieselmotoren van de laatste generatie van Europese constructeurs.
 15. Convient pour les boîtes de vitesses, coupleurs, convertisseurs, circuits hydrauliques lorsque le constructeur recommande une huile moteur de grade 10W.
 16. Alle dieselmotoren, met of zonder turbo, vooral deze die beantwoorden aan de vervuilingsnorm EUROPE TIER 1 of 2 (2002). Benzinemotoren van dienstvoertuigen. Mechanische transmissies uitgerust met ondergedompelde schijfremmen. Versnellingsbakken, differentiëlen, achterbruggen, reductoren, enz... Hydraulische hefsystemen. Aftakassen (PTO), ondergedompelde multischijven-koppelingen. Hydrostatische besturing.
 17. Multifunctionele hoge prestaties kwaliteitsolie voor de smering van de verschillende onderdelen van landbouwtractoren en oogstmachines doorheen het ganse jaar. Dieselmotoren met of zonder turbo, benzinemotoren van dienstvoertuigen. Conventionele mechanische transmissies waarvoor een olie API GL4/MIL.L2105 SAE 80w90 wordt aanbevolen. Mechanische versnellingsbakken uitgerust met remmen in oliebad. Versnellingsbakken, reductoren, haakse overbrengingen, enz... Hydraulische ...
 18. MULTIS EP 2 is een multipurpose vet speciaal geformuleerd voor de smering van rol-, kogel- en glijlagers, standaard dichtingen, chasisonderdelen onderworpen aan schokken en trillingen. Het kan ook gebruikt worden in transport, landbouw, openbare werken, terreinwagens, aldan niet in aanwezigheid van water en stof. MULTIS EP 2 is eveneens geschikt voor gebruik in de industrie wanneer een EP-vet met NLGI klasse 2 vereist is. Bij gebruik het vet niet verontreinigen met stof of andere vervuilers. ...
 19. MULTIS MS 2 is een multipurpose vet speciaal ontwikkeld voor de smering van zwaar belaste machines, onderworpen aan schokken en trillingen, in het transport, de landbouw, terreinvoertuigen al dan niet in aanwezigheid van water en stof. MULTIS MS 2 wordt eveneens aanbevolen voor smering in extreme omstandigheden onder hoge druk.De aanwezigheid van molybdeendisulfide garandeert een goede smering zelfs bij toevallige oververhitting en vermijdt blokkeren of kleven. Bij gebruik het vet niet ...
 20. Dit technologisch vergevorderd semi-synthetisch smeermiddel garandeert een uitstekende smering van alle benzine- en diesemotoren van tractoren, autocars, bussen en lichte bedrijfsvoertuigen. Conform met de EURO 2 en EURO 3 technologie en bruikbaar met alle types brandstof, vooral de ecologische brandstoffen met een laag zwaverlgehalte.
 21. Asvrije, milieuvriendelijke hydraulische olie (vrij van zware metalen en zink).
 22. Antislijtage hydraulische olie voor zeer zware bedrijfsomstandigheden. Viscositeitsindex van 100. Alle hydraulische systemen die werken in volgende omstandigheden: - hoge druk -hoge temperaturen Werking in zeer zware omstandigheden: -lagers bij hoge temperaturen -precisiemechanismen Alle mechanismen gesmeerd door olieverstuiving, die geen EP oliën nodig hebben. Smering van reductoren en variatoren waarvoor geen EP olie vereist is.
 23. Bioafbreekbare, synthetische hydraulische vloeistof die beantwoordt aan het Europees Ecolabel. Vooral aanbevolen waneer er risico voor vervuiling bestaat van gevoelige milieugebieden : bossen, stromen, offsore, zuivering, baggerwerk, wintersport, enz ... . De zeer hoge natuurlijke viscositeitsindex geeft optimale eigenschappen over een brede waaier van temperaturen (-20°C tot +80°C)
 24. Biologisch fbreekbaar multipurpose EP-vet op basis van een lithium/calcium zeep. Wordt aanbevolen voor alle toepassingen voor wagens en industrie in moeilijke bedrijfsomstandigheden, maar in het bijzonder voor hoge temperaturen waarvoor een conventioneel lithiul vet niet voldoende is. BIOMULTIS SEP 2 wordt aanbevolen voor alle toepassingen voor wagens en industrie in moeilijke bedrijfsomstandigheden, maar in het bijzonder voor hoge temperaturen waarvoor een onventioneel lithium vet niet ...
 25. Een multigrade olie op synthetische basis voor benzine- en dieselmotoren, geformuleerd met zorgvuldig uitgekozen en gedoseerde kwaliteitsadditieven, teneinde te beantwoorden aan de kwaliteitsstandaarden van de ACE Smering van alle benzinemotoren, met of zonder catalysator, en dieselmotoren met of zonder turbo, lichte voertuigen en vrachtwagens in alle mogelijke werkomstandigheden en temperatuur.
 26. Het smeren van hoogbelaste zuigermotoren, ongeacht de omgevingstemperatuur.
 27. CARTER SH werd ontwikkeld voor de optimale bescherming van reductiekasten tegen micropitting en tegen slijtage van de tandwielen bij hoge en lage temperatuur. Cylindrische reductiekasten met parallelle assen ( rechte en helicoïdale tanden ) Zwaar belaste lagers en koppelingen.
 28. Multifunctionele olie voor wertuigmachines Leibanen van werktuigmachines, ongeacht de snelheid of de belasting (graad 68 tot 220). Hydraulische systemen voor pompen en hydraulische motoren (graad 32 en 46). Olienevelsmering voor snel (VG5,10,15,22) en heel snel (VG 2) draaiende lagers. Specifiek aangepast aan gecentraliseerde smeringssystemen. Eén enkel en zeer groot productengamma voor de smering van alle onderdelen van werktuigmachines. vereenvoudiging van de voorraden en het onderhoud ...
 29. DIECYL PLUS is een multifunctioneel additief voor dieselbrandstof dat speciaal ontwikkeld is om: - het injectiesysteem te smeren en zuiver te houden. - het verbrandingsproces van gasolie te optimaliseren.
 30. Smering van alle types luchtcompressoren. Deze producten zijn geschikt voor de verschillende smeersystemen: - smering van drijfwerk - smering van cilinders en voeringen door een gescheiden circuit (druppelsmering of andere systemen). - gemeenschappelijke smering van carter en cilinders. DACNIS P46 is geschikt voor rotatieve luchtcompressoren.
 31. COPAL OGL 2 is een vet speciaal ontwikkeld voor de smering van open tandwielen, voor toepassingen waar een graad 2 vereist is. COPAL OGL 2 mag gebruikt worden als montagevetvoor kroonwielen van brekers en ovens. COPAL OGL 2 kan ook gebruikt worden voor zeer zwaar belaste glijlagers in de zwaarste omstandigheden ( schokken, zware belasting,aanwezigheid van water,...),of voor zware toepassingen die een zeer goed hechtend vet vereisen (koppelschotels,...). Bij voorkeur een pneumatische pomp ...
 32. COOLELF PLUS -37°C is een LONG LIFE koelvloeistof op basis van monoethyleenglycol en minerale corrosieinhibitoren (silicaten), een technologie die gedurende vele jaren haar degelijkheid heeft bewezen in koel- en warmteoverdrachtsystemen.Hij bevat eveneens een organisch additief. COOLELF PLUS -37°C kan worden aanbevolen voor alle koelsystemen van thermische motoren in personenwagens, bedrijfswagens, bouwmachines en landbouwtractoren. Conform met het decreet nr 95-326 vna 20 maart 1995 ...
 33. COOLELF MDX -37°C is een LONG LIFE koelvloeistof op basis van monoethyleenglycol, zonder amines, nitrieten of fosfaten. COOLELF MDX -37°C wordt aanbevolen voor alle koelsystemen van thermische motoren in personenwagens en in het bijzonder voor motoren van MTU (alle motoren), MERCEDES BENZ (alle motoren, zonder beperking), en MAN. Conform met het decreet nr 95-326 vna 20 maart 1995 betreffende de verdeling van bepaalde producten bevat COOLELF MDX -37°C een bitter en wansmakelijk component, dit ...
 34. COOLELF AUTO SUPRA-37°C is een VERY LONG LIFE koelvloeistof op basis van monoethyleenglycol en organische corrosie-inhibitoren. COOLELF AUTO SUPRA -37°C kan worden aanbevolen voor alle koelsystemen van thermische motoren in personenwagens, bedrijfswagens, bouwmachines en landbouwtractoren. Conform met het decreet nr 95-326 vna 20 maart 1995 betreffende de verdeling van bepaalde producten bevat COOLELF PLUS -37°C een bitter en wansmakelijk component, dit om toevallige inname te vermijden en zo ...
 35. BIOLOGISCHE AFBREEKBARE OLIE VOOR KETTINGZAGEN Het smeren van de zaagketting van kettingzagen.Hierdoor loopt de ketting niet vast en breekt niet. TOTAL CHAINBIO is NIET geschikt voor de smering van de aandrijfmotor.
 36. Multigrade olie voor benzine- en dieselmotoren. geformuleerd met zorgvuldig uitgekozen en gedoseerde kwaliteitsadditieven, teneinde te beantwoorden aan de kwaliteitsstandaarden van de ACEA. Vooral aanbevolen voor alle benzine- en dieselmotoren van personenwagens en lichte vrachtwagens. Kan gebruikt worden bij alle temperaturen en alle bedrijfsomstandigheden (stadsverkeer of snelweg)
 37. Bioafbreekbare ontkistingsolie. Verdaagde ontkisting op werven en prefabricatie van elementen in getrilde beton. Onverdund aan te brengen op alle oppervlakken voor verstuiving.
 38. Bioafbreekbare ontkistingsemulsie voor elementen in beton. BIOMOLDOL S wordt aanbevolen voor gebruik op vormen/bekisting vooral in hout.Zij geeft beton een glad oppervlak. Zeer voordelig. BIOMOLDOL S moet verdund worden in water à rato van 10% tot 20%. Aan te brengen door verstuiving, met rolborstel, door onderdompeling,... BIOMOLDOL S mag ook zuiver of in oplossing gebruikt worden als antikleefmiddel door bitumen in allerlei toepassingen.
 39. De nieuwe Low SAPS olie speciaal ontwikkeld voor TOYOTA motoren. Haar hoog technologisch profiel beperkt brandstofverbruik en optimaliseert de werking van de antipollutie systemen, zoals deeltjesfilter. TOTAL CLASSIC C2 is een speciale olie van de tweede generatie voor brandstofbesparing: zij is geschikt voor alle dieselmotoren, zowel oude als nieuwe. Zij kan ook gebruikt worden in de meeste benzinemotoren, met uitzondering van de 'EW' benzinemotoren. TOTAL CLASSIC C2 is noodzakelijk voor de ...
 40. Calciumsulfonaatcomplexvet. EP - additiieven. Hoge temperatuur. Bestand tegen water. CERAN WR 2 is een multipurpose EP-vet geschikt voor de smering van zeer verscheidenactiviteiten in de industrie, de scheepvaart, offshore, in zeer zware bedrijfomstandigheden (water, zeer zware belasting, warmte, stof, allerlei vervuiling). CERAN WR 2 is eveneens een multipurpose EP-vet voor <> toepassingen : in de landbouw, openbare werken, waar er dikwijls contact is met water. Bij gebruik ...
 41. Calciumsulfonaatcomplexvet. EP - additiieven. Hoge temperatuur. Bestand tegen water. CERAN MM is een multipurpose vet speciaal ontwikkeld voor de smering van kogel-, rol- en glijlagers, standaard velgen, chasis en alle onderdelen onderworpen aan trillingen en schokken in het wegtransport, ofshore, scheepvaart en alle toepassingen onder zware omstandigheden al dan niet in aanwezigheid van water en stof. CERAN MM is eveneens een multipurpose EP-vet voor terreintoepassingen met frekwent contact ...

 42. Calciumcomplex sulfonaat vet. EP. Bestand tegen water en hoge temperaturen. CERAN HV is een multipurpose vet, speciaal ontwikkeld voor de smering van industriële rollagers in de staalnijverheid, die werken in zwaar belaste omstandigheden en bij zeer hoge temperatuur. CERAN HV is een multipurpose vet voor zware belastingen eveneens geschikt voor een groot aantal industriële toepassingen waar het vet dikwijls in contact komt met water. Bij het gebruik het vet niet verontreinigen met stof of ...
 43. BIOHYDRAN SE is een bioafbreekbare synthetische hydraulische vloeistof met een hoge thermische stabiliteit en een uitstekend smerend vermogen. Zij wordt aanbevolen voor hydraulische installaties die werken onder zware bedrijfsomstandigheden en die vloeistoffen nodig hebben met hoge antislijtage - eigenschappen en een zeer hoge viscositeitsindex stabiel in gebruik. BIOHYDRAN SE wordt vooral aanbevolen voor hydraulische installaties die werken onder zware bedrijfsomstandigheden en die ...
 44. Multigrade motorolie van hoge kwaliteit speciaal ontwikkeld voor de nieuwste sneldraaiende scheepsdieselmotoren. Bijzonder aangepast voor veeleisende en moderne snelle diesels voor de scheepsvaart met EGR om te voldoen aan de emissienormen EURO 3a of US EPA tier 3. Ook geschikt voor de hulpmotoren en de transmissies (keerkoppelingen).
 45. Vet voor traag draaiende mechanismen bij zeer hoge temperaturen, zware belasting en herhaalde schokken. De molybdeendisulfide verzekert een goede smering en vermijdt blokkeren of kleven, zelfs bij een toevallige oververhitting. Smering bij hoge temperatuur. Bij een regelmatige smering kan CALORIS MS 23op korte tijd pieken bereiken tot 200°C. Smering in corrosieve omgeving (zuur of alkali). Tijdens het gebruik het vet niet verontreinigen met stof of andere vervuilers . Bij voorkeur een ...
 46. CARTER EP werd speciaal ontwikkeld voor smering van reductiekasten onder zware bedrijfsomstandigheden : - Cilindrische tandwielen met parallelle assen ( rechte en helicoïdale kronen). - Zwaar belaste lagers en koppelingen. - Reductoren met worm-wormwieloverbrenging.
 47. Melkmachineolie Het onberispelijk smeren van roterende vacuimpompen welke in de landbouw worden gebruikt, zoals schoepenpompen ( druppelsmering, smering door injectie of geen smering), schroefpompen (smering door injectie of geen smering), roterende plunjerpompen type Roots.
 48. Medicinale witte oliën. Component van farmaceutische en cosmetische producten. Productie van plastiek: plastificeren van polystreen, smeermiddel en andere functies voor polymeren van verpakkingen die in contact komen met voeding. Ingrediënt voor de formulatie van elastomeren en pleisters. Ontkistingsagent, antischuim en beschermende film in de landbouwindustrie. Component van de smeermiddelen voor de landbouw- en voedingsindustrie ( accidenteel contact met voeding ). Technologisch ...
 49. Speciaal smeermiddel voor CVT transmissies van landbouwtractoren. Smering van "Continuous Varouis Transmissions" van landbouwtractoren en bepaald materieel van openbare werken. Mag gebruikt worden in klassieke transmissies. Is eveneens geschikt voor alle tandwielkasten en aftakassen. Mag gebruikt worden in transmissies met natte koppeling, evenals deze met natte schijfremmen. Toepassing in hydraulische systemen en hydrostatische aandrijvingen.
 50. Smering van bruggen onderworpen aan hoge temperatuurschommelingen veroorzaakt door de installatie en het gezamelijk gebruik van een sperdifferentieel met "limited slip" en natte schijfremmen. Mag gebruikt worden in transmissies en hydraulische systemen onderworpen aan hoge temperaturen.
 51. Olie voor transmissies met natte schijfremmen en hydraulische systemen van landbouwtractoren en materieel van openbare werken. Smering van transmissies die een product van het API GL-4 niveau eisen. Smering van automatische transmissies, koppelomvormers en hydrostatische transmissies. Toepassing in hydraulische systemen en stuurbekrachtigingen. Koeling van natte schijfremmen.
 52. Smering van bruggen met een sperdifferentieel met limited slip schijven van landbouwmaterieel of 4x4 voertuigen. Mag gebruikt worden in klassieke hypoïde achterbruggen zonder sperdifferentieel.
 53. Olie speciaal ontwikkeld voor het smeren van bepaalde MAN en MERCEDES BENZ hypoïde achterbruggen. Speciaal aanbevolen voor zeer zwaarbelaste hypoïde aandrijvingen. Aandrijvingen waarvoor de constructeur een olie van het type API GL 5 voorschrijft
 54. Alle hydraulische systemen die onder zware druk en bij hoge temperaturen werken. Dit smeermiddel is bijzonder geschikt voor machines die buiten werken, gemakkelijke start bij lage temperatuur (-40°C) en rehgelmatige werking in alle seizoenen. Machines van openbare werken, steengroeven,enz...
 55. Olie voor transmissies, hydraulische systemen en ondergedompelde remmen van tractoren en matereel voor burgelijke bouwkunde. Smering van mechanische transmissies die een product van API GL-4 niveau met viscositeit SAE 80w eisen. Smering van hydraulische hefsystemen,bekrachtiger, transmissies en stuurinrichting. Smering van aftakassen. Smering van assen met natte remmen.
 56. Zeer vloeibare motorolie voor transmissieonderdelen. Is geschikt voor de versnellingsbakken, koppelingen, convectoren, hydraulische systemen als de constructeur een motorolie graad 10W aanraadt.
 57. 100% synthetische olie voor de werking bij hoge temperatuur van transmissies uitgerust met natte schijfremmen, van landbouwmeterieel en materiaal voor openbare werken en aanstamping. Alle manuele en powershift versnellingsbakken. Smering van tractie-, lier- en freesreductoren. Is ook geschikt voor alle tandwielkasten en aftakassen. Mag gebruikt worden voor licht hypoïde achterbruggen, ook deze met natte schijfremmen. Geschikt voor hydraulische systemen.
 58. Smering van bruggen met een sperdifferentieel met "limited slip" van landbouwmaterieel en materieel van openbare werken of van terreinwagens met vierwielaandrijving. Mag ook gebruikt worden in klassieke hypoïde bruggen zonder sperdifferentieel.
 59. Smering van achterbruggen van werfmachines of machines voor openbare werken waarbij een UTTO-smeermiddel van niveau API GL-4 moet worden gebruikt. Koeling van nate schijfremmen. Toepassing in transmissies van landbouwtractoren.
 60. Oliën voor hydraulische systemen en transmissieonderdelen (versnellingsbakkenof bruggen) met speciale wrijvingsschijven. Hydraulische systemen, powershift versnellingsbakken, bruggen en eindrecucties, waarvoor de constructeur een vloeistf voorschrijft die voldoet aan de CATERPILLAR TO-4 specificatie. Voor CATERPILLAR materieel en tussen -10°c en +40°c : - SAE 10W wordt gebruikt voor hydraulische systemen. - SAE 30 wordt gebruikt in powershift versnellingsbakken. - SAE 50 wordt gebruikt in ...
 61. Smering van transmissies die een product van het API GL-4 niveau eisen. Smering van automatische transmissies, koppelomvormers en hydrostatische transmissies. Toepassing in hydraulische systemen en stuurbekrachtigingen. Smering van aftakassen met natte koppeling. Koeling van natte schijfremmen.
 62. Reinigen van motoren en chasis van voertuigen. Reinigen van vloeren in werkplaatsen, fabrieken, parkings, garages en benzinestations. Reinigen van olieverversingsplaatsen. Reinigen van vloeren van stookplaatsen en stockageplaatsen voor petroleumproducten. Reinigen van materieel van openbare werken. Reinigen van teerplekken op koetswerken. Reinigen en onderhoud van gereedschap. Reigen van spare parts en onderhoudsmateriaal. Reinigen van verfborstels.
 63. Asvrije minerale hydraulische vloeistof met een zeer hoge viscositeitsindex. EQUIVIS XLT is een vloeistof speciaal ontwikkeld voor hydraulisch materiaal dat werkt bij extreem lage temperatuur. De zeer hoge viscositeitsindex van EQUIVIS XLT biedt het hydraulisch materiaal een optimale werking bij alle temperaturen.
 64. Alle hydraulische systemen die werken onder hoge druk en bij hoge temperaturen. Dit smeermiddel is bijzonder geschikt voor machines die buiten gebruikt worden, koude start bij lage temperaturen (-30°C) en regelmatig gebruik in alle seizoenen : machines van openbare werken, steengroeven, enz,....
 65. MULTIS XHV 2 is een multipurpose EP-vet, aanbevolen voor de smering van alle systemen die draaien op lage of midelmatige snelheid en waar het vet onderworpen is aan zeer hoge belasting al dan niet in aanwezigheid van water en stof. MULTIS XHV 2 is eveneens geschikt voor toepassing in het transport, bv koppelschotels van vrachtwagens. MULTIS XHV 2 is ook een multipurpose EP-vet voor industriële toepassingen bij lage snelheid en zware belasting, en allerlei toepassingen waar het vet dikwijls in ...
 66. MULTIS COMPLEX HV 2 is geschikt voor smering van alle toepassingen onder moeilijke bedrijfsomstandigheden, maar in het bijzonder onder zware belasting en hoge temperatuur waarvoor een conventioneel lithiumvet niet voldoende is. MULTIS COMPLEX HV 2 is een multipurpose vet, speciaal geformuleerd voor de smering van rol-, kogel- en glijlagers, dichtingen onder zware belasting en voor de smering van alle toepassingen onderworpen aan schokken, trillingen, in het transport, landbouw en ...
 67. Oranje kleurige synthetische vloeistf voor hydraulische systemen van Citroën wagens, uitgerust met de "HYDRAactive3". Mag niet gebruikt worden wanneer een groene fluorescerende minerale vloeistof wordt voorgeschreven (LHM Plus).
 68. Multifunctionele olie van de nieuwste generatie met niet-conventionele basisoliën met ultra hoog prestatieniveau, voor de smering van alle mechanische onderdelen van tractoren, landbouwwerktuigen en toebehoren doorheen het ganse jaar. Alle dieselmotoren, met of zonder turbo, vooral deze die beantwoorden aan de vervuilingsnorm EUROPE TIER 1 of 2 (2002). Benzinemotoren van dienstvoertuigen. Mechanische transmissies uitgerust met ondergedompelde schijfremmen. Versnellingsbakken, differentiëlen, ...
 69. Automatische of semi-automatische transmisies en koppelomvormers van personenwagens en vrachtwagens, waarvoor de constructeur een ATF olie voorschrijft die aan de GM DEXRON IID specificatie voldoet. Kan niet worden gebruikt wanneer een olie van het type FORD M2C-33F of G wordt voorgeschreven. Mechanische versnellingsbakken welke een ATF vloeistof vereisen. Hydrostatische transmissies. Stuurbekrachtigingen. Alle hydraulische toepassingen welke een olie van het type GM DEXRON IID vereisen.
 70. MULTIS COMPLEX EP2 wordt aanbevolen voor de smering in alle auto- of industriële toepassingen onder moeilijke bedrijfsomstandigheden, maar in het bijzonder voor toepassingen bij hoge snelheden waar een klassiek lithium vet niet voldoende is. MULTIS COMPLEX EP2 is een multipurpose vet speciaal geformuleerd voor de smering van zwaar belaste rol-, kogel- en glijlagers en standaard dichtingen en voor smering van alle toepassingen onderworpen aan schokken en trillingen bij transport. landbouw en ...
 71. GLACELF MPG SUPRA is een antivries op basis van monopropyleenglycol en organische corrosie-inhibitoren, voor warmte- en koudeoverdracht-systemen.Zijn exclusieve formulatie zonder mineralen ( fosfaten, amines, nitrieten en silicaten ) verlengt de levensduur van het materiaal en verzekert een verhoogde bescherming van de verschillende componenten. Overdracht van warmte of koude in installaties ( koelsystemen, verwarming,diepvries): - farmaceutische en voedingssectoren.
 72. MULTIS COMPLEX S2A is een semi-synthetisch vet met een hoog prestatieniveau aanbevolen voor de smering van alle automotive en industriële toepassingen onder zware bedrijfsomstandigheden, in het bijzonder voor toepassingen bij hoge temperatuur waarvoor een gewoon lithium of lithium complex vet niet volstaat. MULTIS COMPLEX S2A is een multipurpose vet speciaal geformuleerd voor de smering van zwaar belaste rol-, kogel- en glijlagers en standaard dichtingen en voor smering van alle toepassingen ...
 73. GLACELF AUTO SUPRA is een <> antivries op basis van monoethyleenglycol en organische corrosie-inhibitoren. Gemengd met een geschikte hoeveelheid water vormt GLACELF AUTO SUPRA een koelvloeistof die kan worden aanbevolen voor alle thermische motoren in personenwagens, bedrijfswagens, bouwmachines en landbouwtractoren. GLACELF AUTO SUPRA bevat een bitter en wansmakelijk component, dit om toevallige inname te vermijden en zo de gezondheid van kinderen en gebruikers niet in gevaar ...
 74. GLACELF PLUS is een long life antivries op basis van monoethyleenglycol en minerale corrosie-inhibitoren.De antivries bevat eveneens een organisch aditief. Gemengd met een geschikte hoeveelheid water vormt GLACELF PLUS een koelvloeistof die kan worden aanbevolen voor alle koelsystemen en thermische motoren in personenwagens, bedrijfswagens, bouwmachines en landbouwtractoren. GLACELF PLUS bevat een bitter en wansmakelijk component, dit om toevallige inname te vermijden en zo de gezondheid ...
 75. Automatische transmissies en koppelomvormers van bestelwagens en industriële wagens. Aanbevolen wanneer de fabrikant een ATF olie aanbeveelt die voldoet aan de specificatie GM DEXRON III.
 76. Verloren smering voor alle sneldraaiende mechanismen: - Manuele of mechanische kettingzagen. - Transportbanden. Wordt gebruikt voor alle snoeiwerken, zaagwerken en verwerken van hout. De graad 100 is vooral geschikt voor de smering van mechanische kettingzagen van snoeimachines en bosbouwapparatuur. De graden 150 en 220 worden vooral aanbevolen voor manuele kettingzagen van boomhakkers en voor transportbanden.
 77. ATF vloeistof van de nieuwe generatie op synthetische basis voor zeer lange olieverversingsbeurten. Product voor aangepast aan de strenge eisen van de Voith, Allison en ZF automatische versnellingsbakken van vrachtwagens, bussen, vuilniswagens, lichte bedrijfswagens. Aangepast aan de automatische transmissies van de Aziatische constructeurs - Nissan (Matic D,J,K), Mazda (M-III, M-V), Honda(Z-1), Toyota (T-IV,JWS3309), Hyundai, Kia, Mitsubishi (SP-II / SP-III) - die een lange levensduur ...
 78. MULTIS COMPLEX HV2 MOLY is geschikt voor smering van alle toepassingen onder moeilijke bedrijfsomstandigheden, maar in het bijzonder onder zware belasting en hoge temperatuur waarvoor een conventioneel lithiumvet niet voldoende is. MULTIS COMPLEX HV2 MOLY is een multipurpose vet, speciaal geformuleerd voor de smering van rol-, kogel en glijlagers, dichtingen onder zware belasting en voor de smering van alle toepassingen onderworpen aan schokken, trillingen, in het transport, landbouw en ...
 79. Te gebruiken voor hydraulisch bediende remsystemen voorzien van zowel trommel- als schijfremmen van voertuigen waarbij een synthetische vloeistof wordt voorgeschreven van het DOT 4 niveau. TOTAL HBF 4 is mengbaar met ander synthetische vloeistoffen van gelijkaardige kwaliteit. TOTAL HBF 4 is niet mengbaar met vloeistoffen op minerale basis van het type LHM en met vloeistoffen op basis van siliconen.
 80. GLACELF MDX is een long life mix antivries op basis van monoethyleenglycol, zonder amines, nitrieten of fosfaten. Gemengd met een geschikte hoeveelheid gedesioniseerd water vormt GLACELF MDX een koelvloeistf die kan worden aanbevolen voor alle koelsystemen van thermische motoren in personenwagens, en in het bijzonder voor motoren van MTU ( alle motoren ), MERCEDES BENZ (alle motoren, zonder beperking) en MAN. GLACELF MDX bevat een bitter en wansmakelijk component, dit om toevallige inname te ...
 81. Ontkistingsolie voor beton. Verdaagde ontkisting op de werf van trilbeton. Onverdund te gebruiken op denormale manier, verstuiving, borstel op alle oppervlakken.
 82. Oranjekleurige synthetische vloeistof voor electro-hydraulische servosturen (DAEH) van lichte voertuigen (Peugeot,Citroën,Renault). Goedgekeured voor gebruik in de gecentreliseerde hydraulische systemen van industriële voertuigen wanneer een synthetische hydraulische vloeistof vereist wordt. Vooral aanbeveolen voor alle servosturen van Peugeot en Citroën voertuigen bij grote koude. Mag niet gebruikt worden wanneer een groene fluorescerende minerale vloeistof wordt voorgeschreven (LHM Plus).
 83. GLACELF SUPRA is een long life antivries op basis van monoethyleenglycol van een zeer hoge zuiverheidsgraad, en organische corrosie-inhibitoren. Zijn exclusieve formule is totaal vrij van fosfaten, amines, nitrieten, boor, silicaten en nitraten. Koeling van alle industriële diesel- en gasmotoren die een vorstbescherming vereisen van -18 tot -37°C in functie van de verdunning.
 84. Multigrade multifunctionele kwaliteitsolie voor de smering van de verschillende onderdelen van landbouwtractoren en oogstmachines doorheen het ganse jaar. Diesel met of zonder turbo, benzinemotoren van dienstvoertuigen. Conventionele mechanische transmissies waarvoor een olie API GL4/ MIL.L.2105 SAE 80W85 wordt aanbevolen. Versnellingsbakken uitgerust met remmen in oliebad van de oudere generatie. Versnellingsbakken, reductoren, haakse overbrengingen,enz... Hydraulische bijstand- en ...
 85. Ontkistingsolie voor beton. Verdaagde ontkisting van betonne elementen, verhit (tot 80°C) of niet.
 86. Vloeistof voor automatische transmisies en hydraulische systemen Wordt aanbevolen voor alle mechanische onderdelen waarvoor de constructeur een vloeistof type DEXRON III voorschrijft: - automatische versnellingsbakken - hydraulische koppelingen van stuurbekrachtiging
 87. LACTUCA MSF 5200 wordt specifiek aanbevolen voor de werking van de aluminiumlegeringen en ferrometalen. LACTUCA MSF 5200 heeft smerende eigenschappen en een afkoelend vermogen dat toelaat om de moeilijke bewerkingen te realiseren, zoals zagen, etc. Aanbevolen concentratie : van 5 tot 8%.
 88. Uitstekend geschikt voor alle tweetaktmotoren van land- en tuinbouwmaterieel dat aan hoge regimes werkt met zware belasting en steeds wisselende belasting : bosmaaiers. kettingzagen, enz... TOTAL PROSYLVA 2T SYN wordt bij brandstof gemengd à rato van 1,5 tot 2,5% ( tenzij het anders voorgeschreven door de constructeur, vooral tijdens de inloopperiode). TOTAL PROSYLVA 2T SYN is uitstekend mengbaar met loodvrije brandstoffen en is geschikt voor aparte tweetakt oliecarter.
 89. Smering van alternatieve en rotative vacuümpompen. Laat toe secundaire vacuümniveaus te halen voor hoge vacua. PV 100 PLUS is zeer goed geschikt voor het pompen van vochtige lucht.
 90. Synthetisch smeermiddel voor tandwielen geschikt voor toevallig contact met voeding. NEVASTANE SY is een 100% synthetisch gamma (Polyglycol). NEVATSANE SY is aanbevolen voor de algemene smering in de landbouw- en vodingsindustrie en in alle industrieën waar een smeermiddel vereist wordt dat toevallig contact kan komen met voeding. De specifieke formule op basis van additieven met een hoog prestatieniveau en synthetische basisoliën garandeert een zeer goede bescherming van de uitrusting bij ...
 91. EP smeermiddel voor toevallig contact met voeding. NEVASTANE EP is een gamma smeermiddelen met verbeterde EP-, antislijtage-, antiroest-,en antioxidatie eigenschappen. Het NEVASTANE EP gamma werd speciaal ontwikkeld voor de smering van tandwielen en rollagers onder zeer zware belasting in de landbouw- en voedingsindustrie. NEVASTANE EP verlengt de levensduur van het materiaal en vermindert de besmettingsproblemen zoals vereist in het HACCP systeem. NEVASTANE EP is NSF-H1 goedgekeurd. De ...
 92. Het NEVASTANE HT/AW gamma bestaat uit vetten met hoog prestatieniveau op basis van een aluminiumcomplex indikker en witte geadditiveerde oliën. Het gamma NEVASTANE HT/AW kreeg een nieuwe formule met nieuwe multifunctionele witte oliën die betere prestaties leveren in de aanwezigheid van water en betere extreme pressure kwaliteiten hebben voor de graden 1 en 2. De NEVASTANE HT/AW vetten zijn geschikt voor de smering van de meeste materialen in de voedingsindustrie die onder zware ...
 93. Multigraad olie volgens synthetische technologie voor benzine- en dieselmotoren.
 94. Multigrade olie op synthetische basis voor benzine- en dieselmotoren. TOTAL QUARTZ 7000 is ontwikkeld voor het smeren van benzine- en dieselmotoren van personenwagens en lichte bestelwagens. TOTAL QUARTZ 7000 verzekert een optimale bescherming van de motor tegen slijtage. TOTAL QUARTZ 7000 verlengt de levensduur van de motor dankzij een goede zuiverheid. TOTAL QUARTZ 7000 is uitermate geschikt voor meerklepsmotoren, motoren met turbo en injectie. TOTAL QUARTZ 7000 is uitermate geschikt voor ...
 95. Olie op synthetische basis met een nieuwe verbeterde formulatie "2008". De aard van de basisoliën, samen met de additieven speciaal ontwikkeld voor deze olie, geven Quartz 7000 10W40 uitstekende eigenschappen. TOTAL QUARTZ 7000 ENERGY 10W40 is ontwikkeld voor het smeren van benzine- en dieselmotoren van personenwagens en lichte bestelwagens. TOTAL QUARTZ 7000 ENERGY 10W40 is uitermate geschikt voor auto's voorzien van een katalysator. TOTAL QUARTZ 7000 ENERGY 10W40 is uitermate geschikt voor ...
 96. 100% synthetische olie voor 2 takt motoren. Olie voor alle 2 takt motoren in alle omstandigheden: competitie, snelheid, cross, enduro, trail.
 97. Uitzonderlijke synthetische diesel motorolie met brandstofbesparing dankzij haar Fuel Economy technologie. Vooral aanbevolen voor de smering van de dieselmotoren van de jongste generatie ontwikkeld door de Europese constructeurs. Nieuwe generatie motorolie op synthetische basis bestemd voor alle types dieselmotoren, al dan niet opgeladen. Beantwoord aan de strengste toepassingen.
 98. Smeermiddel van zeer hoge kwaliteit voor dieselmotoren. Vooral aanbevolen voor de modernste dieselmotoren van vrachtwagens. bussen, landbouwmaterieel en openbare werken met of zonder turbo. Geschikt voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden : transport, openbare werken,.... Beantwoord aan de antipollutienormen opgelegd voor de EURO 2 en EURO 3 motoren.
 99. Smeermiddel van zeer hoge kwaliteit voor dieselmotoren. Beantwoord aan de eisen van de nieuwe motoren uitgerust met een nabehandelingssysteem. ° Geschikt voor de zwaarste omstandigheden. ° Gebruik mogelijk voor dieselmotoren in: ON-ROAD: - Vrachtwagens, bestelwagens (turbo diesel) - Bussen en vuilniswagens (stadsverkeer) OFF-ROAD: - Constructievoertuigen, openbare werken,.... - Tractoren en ander oogstmaterieel. Vooral geschikt om te beantwoorden aan de technische eisen van voertuigen die ...
 100. Multigrade hoge kwaliteitsolie met een laag asgehalte geschikt voor de smering van diesel- en gasmotoren. Smeermiddel speciaal aangepast aan diesel- en gasmotoren ( type IVECO ). Product Scania low ash, vooral aanbevolen voor bussen en vrachtwagens uitgerust met deeltjesfilters.
 101. Smeermiddel van zeer hoge kwaliteit op synthetische basis voor dieselmotoren, die brandstof bespaart dankzij het Fuel Economy karakter. Smeermiddel op synthetische basis van de nieuwe generatie voor alle types dieselmotoren van industriële voertuigen met of zonder turbo. Beantwoord aan de strengste eisen.
 102. Uitstekend smeermiddel speciaal ontwikkeld voor de smering van het materieël gebruikt in openbare werken, mijnen en steengroeven. Samen met TP STAR MAX FE 10W30 vormt TP STAR TRANS 80W110 het "TP STAR CONCEPT". TP STAR TRANS is geschikt voor de smering van zeer hypoïde voor- en achterbruggen evenals van eindreducties van de transmissie-onderdelen. TP STAR TRANS kan ook gebruikt worden in "limited slip" differentiëlen. TP STAR TRANS mag ook gebruikt worden in manuele versnellingsbakken, ...
 103. Olie op synthetische basis voor 2 takt benzinemotoren. Alle 2 takt motoren van moto's, scooters,.... met elke cilinderinhoud. In de zwaarste omstandigheden en in alle seizoenen.
 104. TP STAR MAX FE is geschikt voor de smering van de modernste dieselmotoren, namelijk de motoren die voldoen aan de emissienormen TIER 1,2 en 3 of Europe Phase I,II en IIIa. Het mag eveneens gebruikt worden in kleine benzinemotoren en zuigercompressoren. TP STAR MAX FE kan gebruikt worden in alle hydraulische systemen, met hoge of lage druk, uitgerust met of zonder fijne filters, geplaatst aan de aanzuiging of terugloop van de olie. TP STAR MAX FE is eveneens geschikt voor oudere of recente ...
 105. Smeermiddel van de tweede generatie met 3 functies voor de machines gebruikt in openbare werken of mijnen. TP TRANS is geschikt voor de smering van voor- en achterbruggen met of zonder een sperdifferentieel. TP TRANS kan ook gebruikt worden in tandwielkasten en eindreducties onder zware belasting en onderhevig aan schokken. TP TRANS verzekert eveneens de afkoeling en het functioneren zonder trillingen en schokken van ondergedompelde remmen.
 106. Multifunctionele micro-emulsie geschikt voor bewerkingen van uiteenlopende metalen. SPIRIT WBF 5400 wordt aanbevolen voor werkplaatsen met een grote verscheidenheid aan bewerkingen en metalen. Vooral geschikt voor moeilijke bewerkingen. Bewerking van ferro- en non ferro metalen. SPIRIT WBF 5400 geeft goede resultaten voor vlak, cylindervorming of centerloos slijpen.
 107. Additief tegen " stick slip" in grondverzetassen. TOTAL STAR XL wordt gebruikt in assen van grondverzet- en constructiematerieel wanneer deze enig lawaai produceren bij draaien of op het einde van het remmen.
 108. Semi-synthetische multigrade olie met hoog prestatieniveau voor de smering van zeer recente en oudere motoren van landbouwtractoren en -machines. Smering van motoren gebruikt in de landbouw en in het bijzonder de recente motoren die beantwoorden aan de vervuilingsnorm EUROPE Phase IIIA (2006) of US EPA TIER 3. Bruikbaar in alle dieselmotoren van tractoren, ook de niet gedepollueerde of deze die beantwoorden aan de vervuilingsnormen TIER 1 (1999) of TIER 2 (2002). Aanbevolen voor krachtige ...
 109. Brandstofbesparend smeermiddel op synthetische basis met hoog prestatieniveau voor motoren van tractoren en landbouwmachines. Smering van motoren gebruikt in de landbouw en in het bijzonder de recente motoren die beantwoorde aan de vervuilingsnorm EUROPE Phase IIIa of US EPA TIER 3 (2006). Bruikbaar in alle dieselmotoren van tractoren, ook de niet gedepolueerde of deze die beantwoorden aan de vervuilingsnormen TIER 1 en TIER 2. Vooral aanbevolen voor motoren van tractoren of oogstmachines die ...
 110. Olie op synthetische basis voor 4 takt motoren van motos. Het smeren van viertakt motoren met hoog rendement, van alle vermogens onder de meest zware omstandigheden. TOTAL SPORT 4T kan ook in de versnellingsbakken en oliekoppelingen worden gebruikt.
 111. TP MAX is geschikt voor de smering van de modernste dieselmotoren, namelijk de motoren die voldoen aan de emissienormen TIER 1,2 . Het mag eveneens gebruikt worden in kleine benzinemotoren en zuigercompressoren. TP MAX kan gebruikt worden in alle hydraulische systemen, met hoge of lage druk, uitgerust met of zonder fijne filters, geplaatst aan de aanzuiging of terugloop van de olie. TP MAX is eveneens geschikt voor oudere of recente versnellingsbakken, zowel met powershift als manueel, ...
 112. Multifunctionele micro-emulsie zonder formaldehyde. SPIRIT WBF 5200 wordt aanbevolen voor werkplaatsen met een grote verscheidenheid aan bewerkingen en metalen. Vooral geschikt voor moeilijke bewerkingen. Bewerking van ferro- en non ferro metalen. SPIRIT WBF 5200 geeft goede resultaten voor vlak, cylindervorming of centerloos slijpen.
 113. Micro - emulsie zonder boor noch chloor voor moeilijke bewerkingen. SPIRIT WB 7000 wordt aanbevolen voor moeilijke en zeer moeilijke bewerkingen. SPIRIT WB 7000 is bedoeld voorde bewerking van ferro- en non-ferro-metalen: gietijzer, hard staal, staallegeringen, roestvrij staal, aluminium en legeringen.
 114. Koperhoudend antiblokkerend vet. Vet voorgeschreven voor het monteren van onderdelen die gevoelig zijn voor corrosie of oxidatie en die moeilijk te monteren zijn. Het vet werkt doeltreffend op alle mechanismen of onderdelen onderworpen aan corrosie, in contact met zeewater. Ook geschikt voor remkabels van voertuigen. Het vet werd ontwikkeld voor bevestigingsmoeren van uitlaatpotten die dikwijls vastlopen door de hoge temperaturen.
 115. Multigrade synthetische olie met een zeer groot prestatievermogen voor de smering van zeer zwaar belaste tandwielen. Ontwikkeld concept TDL (Total Drive Line) voor gesynchroniseerde versnellingsbakken evenals achterbruggen. Is voorgeschreven als er filters in het smeringsysteem ingevoerd zin . Is aan te raden voor versnellingsbakken, bruggen en alle onderdelen die een olie van het type API GL 4 ,API GL 5,API MT-1 of SAE J2360 eisen. Is vooral geschikt voor de smering van Hypoïde ...
 116. Minerale EP olie voor de smering van tandwielen onder zeer zware belasting (achterbruggen, eindreducties, overbrengingsbakken, versnellingsbakken,enz...) wanneer een prestatieniveau API GL-5 vereist wordt. Vooral aanbevolen voor zeer zwaar belaste hypoïde tandwielen met standaart olieverversingsbeurten. Is geschikt voor toepassingen die een prestatieniveau MIL-L-2105D.
 117. Olie voor tandwielkasten. Versnellingsbakken, lichtbelaste achterbruggen, verdeelbakken. Alle tandwieloverbrengingen waarvoor de constructeur een olie voorschrijft die voldoet aan MIL-L-2105 of API GL-4.
 118. Extreme pressure transmissie-olie. Versnellingsbakken, achterbruggen,enz... Het onberispelijk smeren van zwaarbelaste hypoïd aandrijving. Alle tandwielkasten waarvoor een MIL-L-2105D of API GL 5 olie vereist is.
 119. TOTAL QUARTZ 9000 5W40 werd ontwikkeld voor het smeren van benzine- en dieselmotoren van personenwagens. TOTAL QUARTZ 9000 5W40 is uitermate geschikt voor mtoren met turbo, meerklepsmotoren en motoren met directe inspuiting. TOTAL QUARTZ 9000 5W40 kan onder de meest zware omstandigheden worden gebruikt ( auto-snelweg, regionaal verkeer, stad) in alle seizoenen. TOTAL QUARTZ 9000 5W40 is perfect geschikt voor auto's voorzien van een katalysator en voor motoren die ongelode benzine of LPG ...
 120. Hydraulische antislijtage-olie met hoge viscositeitsindex. Alle hydraulische systemen die werken onder hoge druk en bij hoge temperaturen. Dit smeermiddel is bijzonder geschikt voor machines die buiten gebruikt worden, koude start bij lage temperatuur (-30°c) en regelmatig gebruik in alle seizoenen: machines van openbare werken, steengroeven, enz...
 121. Olie op synthetische basis voor geautomatiseerde manuele en mechanische versnellingsbakken, al dan niet gesynchroniseerd, die werken onder de zwaarste bedrijfsomstandigheden. Olie specifiek ontwikkeld voor de ZF versnellingsbakken met geïntegreerde retarder (ZF intarder). Mag aanbevolen worden voor elke toepassing die een prestatieniveau API GL-4 vereist. Olie word aanbevolen op manuele versnellingsbakken van Renault Trucks, DAF, MAN, IVECO en voor alle voertuigen uitgerust met ZF manuele ...
 122. Het smeren van viertakt motoren met één of meeerdere cilinders onder de meest zware omstandigheden tijdens alle seizoenen. TOTAL SPECIAL 4T kan ook in de versnellingsbakken en oliekoppelingen gebruikt worden.
 123. Multigrade synthetische olie voor tandwielen. Mechanische versnellingsbakken, verdeelbakken, bruggen. Voor personenwagens en vrachtwagens waarvoor een olie API GL5 wordt vereist. Aanbevolen voor alle zwaarbelaste vertandingen.
 124. Olie op synthetische basis voor handbediende versnellingsbakken die voor alle wagens geschikt zijn waarvoor een olie wordt voorgeschreven die moet voldoen aan de API GL5 classificatie van SAE 75W90 viscositeitsgraad.
 125. Volledig synthetische olie voor manuele versnellingsbakken en remmechanismen. Speciaal ontwikkeld voor de smering van manuele en gerobotiseerde versnellingsbakken van de commerciële voertuigen van VOLVO TRUCKS. Goedgekeurd als smeermiddel voor de VOITH remmechanismen met maximum olieverversingsbeurten. Mag gebruikt worden op versnellingsbakken van het merk EATON en ZF (met geïntegreerde remmechanismen). Is geschikt voor versnellingsbakken die een olie van het type API GL-4 vereisen.
 126. VALONA MQL 5035 is een volle chloorvrije olie voor MQL smering (minimum quantity lubrication) van zware en zeer zware bewerkingen. VALONA MQL 5035 is vooral geschikt voor bewerkingen van hard en extra hard staal, roestvrij staal, titaniumlegeringen (luchtvaart en medische toepassingen) en tantaliumlegeringen (medische en wapenindustrie). Zij mag gebruikt worden voor het snijden van non ferro metalen (aluminium en messing). VALONA MQL 5035 is vooral geschikt voor het frezen, draadsnijden, ...
 127. TOTAL TRANSMISSION BV 75W80 is speciaal ontwikkeld voor het smeren van handgeschakelde versnellingsbakken van personenwagens.
 128. VALONA MQL 3046 is een volle chloorvrije olie toegepast door microverstuiving voor de bewerking van ferro-, non-ferro metalen en aluminiumlegeringen. VALONA MQL 3046 wordt ooral gebruikt voor frezen, tappen, boren, ruimen en zagen.
 129. Semi-synthetische olie voor gesynchroniseerde of niet-gesynchroniseerde mechanische versnellingsbakken, onder zeer zware belasting (druk,temperatuur,snelheid). Speciaal ontwikkeld voor vrachtwagens en autobussen, voorzien van mechanische ZF versnellingsbakken met geïntegreerde remmechanismen (ZF intarder). Mag aanbevolen worden voor alle toepassingen die een olie van het type API GL-4 vereisen. Is vooral geschikt voor verlengde olieverversbeurten op manuele versnellingsbakken van de commerciële ...
 130. Motorolie op basis van synthetische technologie die de beste bescherming biedt tegen slijtage en neerslagvorming. De nabehandelingsystemen van benzinemotoren, die gevoelig zijn voor het gebruikte smeermiddel en duur in onderhoud, genieten dankzij het lage fosforgehalte van het product een duurzame bescherming .Dankzij de 5W-20 graad worden de interne wrijvingen maximaal gereduceerd zodat het geleverde vermogen optimaal is en tegelijkertijd brandstof bespaard wordt. TOTAL QUARTZ 9000 FUTURE Eco ...
Inschrijven nieuwsbrief